april 7, 2013

Om oss

Heisann 🙂

Mitt navn er Kristin Foss Aune, jeg er Ridefysioterapeut, hundeinstruktør, naturmedisiner for dyr, samt eier og driver av Foss Aune Gård. Her driver vi med ridefysioterapi, barneridning, inn på tunet, og litt andre hesteaktiviteter.

Min mann og jeg overtok gården som jeg vokste opp på, i 2011. Etterhvert kom også Odelspia til verden. Hun viser allerede, i en alder av ett år, tegn på at hun kan drive alle rundt seg med lillefingeren, så vi ser ikke mørkt på at noen vil ta over drifta etter oss 😉


Jeg har alltid vært en glad i dyr, og siden jeg har vokst opp med dette rundt meg vet jeg hvor betydningsfullt det kan være å få med seg denne lærdommen og gleden av å ha dyr rundt seg.
Det er mange barn i dag som dessverre ikke får gleden av dette, og vi vil gjerne bruke gården vår til å gi akkurat dette til barn og unge.

Vi ønsker at denne gården skal hjelpe ALLE, med eller uten psykiske og/ eller fysiske funksjonsutfordringer, med å gi et likt tilbud om det å lære seg å ri, være i stallen, lære om hest, være på leir, ja – alt egentlig!
Dette er vårt hovedfokusområdet. Gården skal ha en universell utforming slik at ingen blir hindret i å få et tilbud her. Vi legger til rette slik at alle, uansett utfordring skal få et godt tilbud, på lik linje som alle funksjonsfriske barn.

Vi ønsker å se det individuelle barnet, hva er det akkurat hun eller han trenger?
Vi stiller med 1-1 oppfølging, skaper trygghet og tillit til de som kommer her, samt får alle til å føle seg sett og hørt av oss.

Dette er noe vi brenner for, og det gir oss utrolig motivasjon og glede av å jobbe med dette, spesielt når barna viser så stort engasjement og lykke av å være endel av denne stallgjengen vår.

Jeg tror på å gi alle en mulighet – og vi ønsker å gjøre en forskjell!
Er veldig takknemlig for at jeg får jobbe med akkurat dette:-)

:: Kristin ::

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *