Ride undervisning Foss Aune Gård 2019.

 

 

Først vil jeg takke både foresatte og elever for et supert undervisningsår i 2018. Det er så utrolig moro å se fremgangen og ikke minst gleden barna har sammen med hestene og de andre elevene på kurset. Håper på minst like mange gode opplevelser for det kommende året.

Ridehallen
Nytt fra i år er jo selvfølgelig den fine ridehallen vår. Man kan lett glemme hvordan det var å stå ute i all slags vær i undevisningstimene tidligere, men med et ridehus er vi garantert å holde oss tørre gjennom hele økten! Ridehuset er litt mindre enn selve utebanen, så for at dette skal gå fint for seg har vi gjort noen endringer slik at undervisningen skal bli så variert og positiv for alle.

Undervisningstimene (ikke for alle gruppene)
Vi tenker å prøve ut dette noen ganger for å se om det kan være en alternativ løsning til slik det har blitt gjort tidligere. Planen er å dele gruppen i to hvor første halvdel rir på tur de første 20 minuttene før gruppene bytter aktivitet. På den måten får alle eleven ridd både på tur og på bane like mye. I tillegg får elevene mer plass rundt seg i ride huset. Turridning er en litt glemt aktivitet som har stor betydning for rytterens balanse og sits, så det blir spennende å se hvordan dette kan påvirke elevenes rideferdigheter også. Derfor er det viktig at alle barna har på seg godt med klær (jakke, fingervotter, buff og gjerne ullundertøy under ridebuksa) og hodelykt. Det blir fort mørkt så det er nødvending når de skal ri på tur. Gjerne en refleksvest, men det har vi også flere av her. Jeg tror dette kan bli en veldig fin løsning for alle.

 

Facebook

Det er allerede laget en facebook side til foresatte for barn som er med på undervisning hver torsdag. Denne gruppen blir nå å gjelde for alle som er her både mandag og torsdag. Facebook siden heter «Undervisning Foss Aune». Søk den opp og spør om du kan få bli medlem. Jeg låser den opp nå slik at det er mulig å finne gruppa. Her blir alt av kjapp info lagt ut som for eksempel plan for undervisningstimene. Veldig viktig!

 

Sikkerhetsutstyr

Barna begynner å bli veldig flinke til å ri og derfor vil de få mer krevende oppgaver etterhvert. Det er så og si ingen som trenger leier, derfor står barna mer fritt til at ting kan skje. Derfor vil jeg anbefale alle som har mulighet til å kjøpe en sikkerhetsvest eller låne fra noen de kjenner. Når det gjelder sko er det viktig at den har hæl, slik at stigbøylen stopper midt under foten. På den måten slipper barna å bli hengende fast i selve bøylen om han/hun faller av. Om dere har spørsmål angående dette må det gjerne sende meg en melding.

 

Betaling

Det må vippses for kurset kr 3675,- ( 15 ggr a 245,-) før første ridetime. Kvittering for dette må vises ved første ridetime. Ved uteblitt betaling kan barnet bli utelatt fra ridetimen.

Dersom noen ønsker faktura, må dette gis beskjed om senest i dag fredag 21. des 2019.

Det vil da forekomme et gebyr på 100kr.

Vippsnr: 137928


Sprangkurs

Dette utgår neste år da vi heller vil fokusere på en variert undervisning i alle gruppene. Det betyr ikke at sprang blir borte, men at det ikke er KUN sprang på den gruppen som tidligere hadde det.

 

Voksentimer

Vi ønsker å tilby voksentimer mandagskvelder fra kl 1930-2030. Meld din interesse J

 

Oppstart

Torsdag 3. jan

Mandag 7. jan

 

Ta  kontakt med Sara på mobil: 917 62 365 eller e-post: sarah_ringstad@hotmail.com

 

 

Mandag

 

Torsdag

 

1630

Mathilde

Thea

Tuva

Sofie

Selma

Mathilde

Martha Oline

16

Agnete

Alma

Olivia

Sarah

Misa 

1730

Ingeborg

Mali

Vilma

Marielle

Olive

Håkon

17

Kaisa

Oda

Mathea

Martha

Eira

Aurora

1830

Mathilde

Denisa

Nora Emile

Agnete

Martine

Rikke

18

Marielle

Sunniva

Amalie

Ailin

Lena 

Nelly

Signe Louise

1930

Voksen gruppe

19

Carmen

Mathilde

Nora

Sofie

Moa

Marie

Amelie

Ida Eggen

Kaia Standal

Karina Dreier

 

 

 

 

 

 

 

 

Med ønske om en riktig

God jul og et Godt nyttår J

 

Med vennlig hilsen,

Alle ved Foss Aune Gård