VIKTIG INFO, LES ALT!

Dette har vært et underlig år for oss alle. Vi takker alle ryttere som har støttet oss gjennom dette året med å delta på ridekurs og tatt ridetimer hos oss. Dette er vi svært takknemlig for.

 

Vi vet ikke hvordan året 2021 vil utarte seg mtp Covid 19, men vi ønsker å berolige våre kunder med at dersom gården blir tvunget til å stenge eller retningslinjer tvinger rytterne til å holde seg hjemme enten pga karantene eller forkjølelsessymptomer pga dette, vil vi gjøre vårt ytterste for at rytterne skal få tatt igjen tapte timer i løpet av semestret når det åpnes igjen.

 

AVSLUTNING

 

Siste ridetime er uke 49, 1.-4. desember.

 

OPPSIGELSE 

 

Dersom dere ikke ønsker plassen, må det sendes skriftlig beskjed om dette senest 7.des. Om avmelding ikke blir mottatt innen fristen og rytter ikke møter til vårsemestret, vil det bli sendt faktura på kurset i sin helhet. 

 

EXTRA TID UTOVER 30 min ridning 

 

Om det er ønskelig med enten ekstra tid utover de 30 min som HELFO bidrar til, er dette nå mulig hos oss. Dette er noe som blir et tillegg på alle ridetimer, ikke bare noen valgfrie.  Vi har da 4 valg alternativer;

 

Alternativ 1:

15 minutter stell av hest eller 15 min ekstra ridning.

Kr 315,-

 

Alternativ 2:

15 min stell av hest og 15 min ekstra ridning. 

Kr 370,-

 

Alternativ 3:

30 min ekstra ridning. 

Kr 450,-

 

Alternativ 4:

1-1 Time med ridefysioterapeut:

30 min, Pris kr 375,-

 

 

BETALING

 

På grunn av at  VIPPSGO avvikles 1. des 2020, vil det dessverre ikke lengre være mulig å betale på denne måten etter det. Dette er veldig beklagelig både for dere og oss, da det har vært en veldig effektiv måte å betale på.

Nå tar vi i bruk iZettle med betalingsterminal. De fleste av dere vil motta faktura fra oss som før, mens andre vil få tilsendt link for betaling på SMS for neste semester. De som ønsker oppdelt betaling sender mail til kristin@fossaune.no innen året er omme. 

 

RIDNING I JANUAR?

 

Dersom noen synes det er lenge å vente på oppstart av nye kurs i februar er det muligheter for å ta noen ekstra timer i januar. Da må man komme seg til gården uten taxirekvisisjon da dette går utenom helfo. Pris pr 30min er da 300,- 

 

OPPSTART 

 

Oppstart på nyåret er første uka i februar, uke 5. Tidspunkt vil være det samme som høsten 2020 hvis dere ikke får annen beskjed. 

 

Ny pris 2021: kr 260,-  pr. ridetime.

 

NY HENVISNING 2021

Alle trenger ny legehenvisning for neste år, uansett om den for året 2020 ikke er brukt opp. 

 

!!! ALLE ER AUTOMATISK MED VIDERE TIL VÅRSEMESTRET  2021 UTEN NY PÅMELDING !!!

 

 

 

 

GAVEKORT til 15% RABATT

 

Det vil være mulig å kjøpe gavekort fra oss til redusert pris helt frem til 24. des.  Dette gjelder på privattimer og ikke ridekurs.